Altanafskærmning

– 3 tips til mere privatliv på din altan

Er du på udkig efter en altanafskærmning?
Så prøv vores prisberegner herunder ↓

Altansejl og altanafskærmning så du får ro fra vejr og nabo
Altansejl eller altanafskærmning mod vind og vejr

Elsker du at sidde og nyde udsigten på din altan? Måske du endda er en af dem, der elsker at benytte sig af den året rundt, hvad enten det gælder at indtage morgenkaffen derude, sole sig i de varme måneder eller bare se sneen dale, når vi rammer de kolde måneder og Danmark bliver til et fint snelandskab. Har du overvejet afskærmning af din altan?

For mulighederne er mange, og har du en altan, så skal den selvfølgelig bruges til fulde. Dog kan det være at foretrække, at ovenstående scenarier gøres alene eller med familien – uden at naboen kan følge med i det hele og se direkte ind til jer. Vi ved, at vi danskere værdsætter at være private, og derfor kommer vi her med en guide til, hvordan du bedst muligt afskærmer din altan og hvilke muligheder du har, når det kommer til altanafskærmning.

3 måder at sørge for altanafskærmning

Er du træt af, at kunne se din nabo direkte i øjnene, når du sidder og nyder solnedgangen på din altan? Så er der heldigvis flere måder, hvorpå du kan sørge for altanafskærmning, så I kan få det mere privat. I nedenstående afsnit kommer vi med tre måder, som hjælper dig til mere privatliv på altanen.

1. Specialsyet sejl til altanafskærmning

Ønsker du en simpel altanafskærmning, som ikke kræver det store arbejde for dig, og som stadig er pænt og se på? Så kan et specialsyet altansejl være den helt rette løsning for dig. 

Det smarte ved et altansejl til altanafskærmning er, at du selv kan vælge, hvor meget du ønsker, det skal dække af din altan. Med det menes der, at du kan vælge at dække til hele vejen rundt, eller hvis du blot ønsker den ene side eller andet, så er dette også muligt. 

Udover længden og bredden, kan du også selv have indflydelse på, hvilken farve du ønsker. Dette er alletiders for dig, der går op i, hvordan tingene ser ud og hvis det skal matche andet derhjemme. 

Det gode ved et specialsyet sejl til altanafskærmning er også, at det har flere formål. Udover at det giver dig mere privatliv for naboerne, så kan det også være en fordel, hvis I ofte oplever strid vind direkte ind på jeres altan. 

Her kan altanafskærmning gøre, så I kan sidde derude i læ – selv på de dage, hvor vinden tager ved. Mange benytter det også i sommerperioder, hvor Danmark virkelig viser sig fra sin flotte side med skyfri himmel og høje temperaturer. Står solen direkte ind på jeres altan, kan det blive en varm fornøjelse i hjemmet. 

Her hjælper afskærmningen med at tage det værste af solens stråler, så det ikke bliver for varmt derhjemme. Der er altså mange fordele ved denne type altanafskærmning, som nærmest fungerer som en lille terrasse overdækning

Beregn pris på en specialsyet løsning

Levering inden for 10 hverdage
5 års garanti

2. Dekorere med planter og blomster

En anden måde, at skabe altanafskærmning på, er at være kreativ selv. Elsker du at være kreativ med planter og blomster, og har du lidt grønne fingre? Så kan du dekorere din altan med altankasser, høje planter eller krukker, der kan give både privatliv, en smuk altan og mere liv til hjemmet.

Med denne løsning er der ingen grænser for, hvordan du kan dekorere din altan. Du skal dog være opmærksom på, at de fleste blomster og planter oftest kun blomstrer nogle perioder af året og nogle måneder er det for koldt for planterne at overleve ude, så der skal der være mulighed for at tage dem indendøre. Men vi lover dig til gengæld, at de måneder, hvor det hele blomstrer og er grønt, så vil det skabe glæde hos både dig og alle dine gæster. 

Husk på, at du bestemt ikke behøver at vælge det ene frem for det andet – du kan sagtens kombinere forskellige løsninger. Ønsker du, at din altanafskærmning skal bestå af både et specialsyet sejl og masser af farverige blomster? Så kan du sagtens gøre det! På den måde skaber du også en mere helårs-løsning for dig selv, som du kan benytte dig af 365 dage om året.

 

3. Placering af udendørs-møbler som afskærmning

En tredje løsning, som også kan hjælpe til at give mere privatliv, når du sidder på din altan, er at placere dine udendørs møbler på en måde, så de skærmer mere af. 

Dette kan gøres ved at overveje, hvilke type af møbler du køber som din altanafskærmning. Har du kun naboer på den ene side af dig, kan dine altan-møbler placeres således, at I sidder med ryggen til dine naboer, og dermed får mere privatliv. 

Denne form for altanafskærmning kræver lidt rykken rundt eller måske endda nye møbler – og vil have bedst effekt, hvis du kun har naboer på den ene side af dig. Igen skal det tilføjes, at du sagtens kan kombinere nogle eller alle tre altanafskærmning-ideer. 

Ovenstående ideer skal ses som en guide til, hvordan du kan gøre tingene og forhåbentligt bidrage med lidt inspiration til, hvordan du kan få mest mulig glæde af din altan. 

Der er ingen grænser, når det kommer til altanafskærmning

Når det kommer at skærme din altan, så du får mest muligt privatliv, så er der ingen grænser for, hvordan det kan gøres. Du kan få hjælp med f.eks. et specialsyet sejl, der kan placeres hele vejen rundt, men der er også mange andre muligheder, hvor du får frie tøjler til at tænke kreativt og gøre det på din egen måde. 

Har du brug for hjælp i forbindelse med et specialsyet sejl til din altanafskærmning, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med alt fra spørgsmål om dugen, til hvilken farve du skal vælge eller hvordan du bedst muligt sætter den op. 

 

Se herunder hvad nogle af vores kunder siger om Allcovers

Det siger kunderne

udtalelser
"Har nu handlet 2 gange hos Allcovers inden for 2 år sidst her i juli mdr og har fået en super hurtig og korrekt cover til mine altaner. Helt igennem en perfekt og sober firma"
Lene D
"Allcovers får vores bedste anbefalinger.
De har lavet en specialopgave for os, hvor alle detaljer passede 100% ved montering - flot arbejde. Hurtigt og kundevenlig service"
Jack H

Udfyld formular

Udfyld oplysningerne nedenfor, eller giv os et kald på 26 97 77 66