Levering inden for 10 hverdage • 5 års garanti

Altansejl

Specialsyet altansejl fremstillet i 360 grams markisedug.
Dugen er smudsafvisende og holder farven i mange år. Nemt at opmåle og montere.

Se noget af vores arbejde

Galleri

Rundt i kanten på altansejlet syes et stærkt vævet bånd i samme farve som dugen, samt forstærkninger i hver ende. Et kraftigt spænde med gjordstrop syes fast i hvert hjørne – dette sikrer en stram og holdbar fastgørelse af sejlet (ingen metalringe og plastikstrips).
Få din pris på få sekunder

Beregn prisen på et
nyt altansejl

Farverne

Opmåling

Hvordan opmåler du egentlig dit altansejl, og hvad skal du være opmærksom på? Vi giver dig svaret i vores video, om opmåling af altansejl.
Afspil video

Montering

Hvordan monterer du egentlig dit altansejl, og hvad skal du være opmærksom på? Vi giver dig svaret i vores video, om montering af altansejl.
Afspil video
Se herunder hvad nogle af vores kunder siger om Allcovers

Det siger kunderne

udtalelser
"Har nu handlet 2 gange hos Allcovers inden for 2 år sidst her i juli mdr og har fået en super hurtig og korrekt cover til mine altaner. Helt igennem en perfekt og sober firma"
Lene D
"Allcovers får vores bedste anbefalinger.
De har lavet en specialopgave for os, hvor alle detaljer passede 100% ved montering - flot arbejde. Hurtigt og kundevenlig service"
Jack H

Vi er faste leverandører til:

Altan.dk

Min altan

Balco/Konteck

Altana

Oftest stillede spørgsmål

FAQ

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her til højre, er du velkommen til at kontakte os
Altansejl rengøres bedst med varmt sæbevand evt. klar sulfo og en blød børste. Det bedste og nemmeste er at lade sejlet blive på rækværket og gøre det en dag, hvor det har regnet nogle timer. Dugen har da stået i ”blød” og skidtet bliver nemt at fjerne.
Vi yder 10% rabat ved min. 10 samlede bestillinger.

Det er også muligt at lave en foreningsaftale, hvor beboerne kan bestille løbende og stadig opnå 10% rabat. Det skal skrives i bemærkninger, hvilken forening det angår.
Vi har fem års garanti på vores altansejl.
Dugen vi bruger er 100 % akryl, hvor fibrene er indfarvet inden vævning, det giver en meget farveægte dug, som stort set ikke bleges af solen. Farveægtheden er 6,5 på en skala 0-7.

Dugen er produceret af Dickson i Frankrig og er af absolut bedste kvalitet.

Link til Dickson.
Vi har ikke betaling på siden, men mailer en faktura, efter du har modtaget dit altansejl.

Altansejl 

Der er intet bedre end at kunne nyde hinandens selskab ude i det danske vejr, som i ny og næ viser sine gode sider. Hvis man derimod bor i et større lejlighedskompleks eller andelsbolig, så kan man opleve ønsket om mere privatliv. Privatliv er, hvad vores altansejl kan give dig.  Afhængig af størrelse og form på ens altan, så vil der være mulighed for at få skabe sig en hyggelig altan med mere privatliv og ligeledes mere læ. Den mere rolige og private atmosfære i din hverdag, giver sammenkomster med venner og familie den rette og intime stemning i netop ønsker. Skab disse øjeblikke med den helt rigtige altanafskærmning og få de fremragende aftener i altid har drømt om. Alt dette opnår du med et altansejl  specialdesignet her hos Allcovers.dk. Vi skaber i samarbejde med dig et flot resultat af altansejl, der falder i din smag og skaber væsentlige fordele i din hverdag. 

Altansejl giver nye muligheder

Ved investeringen i et nyt altansejl til dit hjem skaber du muligheden for at kunne drage mest mulig nytte af dit udendørs område. I givne tilfælde kan ens altan være til stor offentlig skue. I andre tilfælde er ens altan placeret således, at kulden og vinden bider helt ind til knoglerne, og man igen fravælger at udnytte den ekstra plads udendørs. Her hos os lægger vi stor ære i at kunne tilbyde dig det resultat af altansejl, som du har i tankerne. Vi er åbne for et gensidig samarbejde, hvor vi gennem dine visioner og vores professionalisme kan skabe det bedst mulige resultat, så der kan opnås altansejl med høj kvalitet.  

Kvalitet og professionalisme

Kvalitet associerer vi med et flot og holdbart resultat. Derfor går vi langt fra på kompromis med vores materialer og monteringen. Alle vores løsninger inden for altansejl er specialdesignet efter nøjagtige opmåling i den givne opgave. Materialet, som vi anvender, er 360 grams markisedug. Gennem flere års erfaring med udarbejdelse af altansejl og andet har vi oplevet, at det er netop dette materiale, som kan levere den slidsikkerhed og strækstabilitet, som vi ønsker at tilbyde vores kunder. Markisedugen er endvidere smuds- og vandafvisende, så dugen bibeholder sin flotte overflade mange år frem. 

Vi ved, at vores kunder har forskellige forestillinger og ønsker til deres altansejl. Ligeledes i forbindelse med monteringen og det visuelle udtryk har vi fundet en optimal løsning. Langs kanten på altansejlet syes et stærkt vævet bånd. Dette bånd vil være af den samme farve som selve dugen samt forstrækningerne i hver af enderne. Endvidere for at fastholde et udstrakt resultat og den stram overflade monteres vores altansejl med et kraftig spænde med gjordstrop, der fastsættes i hvert hjørne. Alt dette vil kunne skabe det resultat, som vi ved, vores kunder har i tankerne.  Når du skal vælge den farve, du stræber efter, så brug vores værktøj til at beregne prisen på den altanafskærmning du gerne vil have. Hos Allcovers producerer vi altansejl ud fra dine behov i forskellige farver og mål til din altanafskærmning. Vores produkter er alle lavet af materialer med høj kvalitet. Farverne på vores altansejl holder i mange år, og de er nemme at montere samt opmåle, til at opnå de bedst mulige resultater. 

 

Privatpersoner og foreninger

Vi hos Allcovers.dk tilbyder et bredt af spekt af forskellige overdækninger og sejl. Vi lader os ikke begrænse. Tværtimod ser vi muligheder i stedet for begrænsninger og går åbensindet ind i nye opgaver. Uanset form eller facon, så er vores altansejl en mulighed.

I denne forlængelse er vi åbne for samarbejde med privatpersoner såvel som foreninger om, hvilke altansejl eller andre ydelser vi tilbyder som de ønsker. Ingen skal føle sig begrænset til at nyde den friske luft og en dag udendørs. Der er derfor ingen opgave, som er for lille eller stor til os. Vi leverer til hver en tid kvalitet i højsæde og et 100% tilfredsstillende resultat, når vi skal konstruere altansejl.

Farver til altansejl

Alt efter hvilken stil og hvilke præferencer, som man måtte have, så tilbyder vi hos Allcovers et udvalg af forskellige farver på markisedugen. Det er alt fra den klassiske off-white og sort til mere markante farver som rød og blå. Farverne kan anvendes til altansejl såvel som læsejl.

Se også vores udvalg af læsejl eller få inspiration til din altanafskærmning

Altanafskærmning

 Solen skinner, fuglene synger, kaffen er klar og du vil bare gerne nyde din tid ved din dejlige altan. Der er bare et problem. Folk fra gaden kan se dig, når du befinder dig på din altan, og det du ønsker er noget fred, ro samt privatliv. Ønsker du en løsning, som bare virker, så kan en investering i en altanafskærmning være en god mulighed. 

Valget af den rigtige altanafskærmning kan være svært, men hos Allcovers er vi sikre på, at vi kan finde og give dig den helt rigtige altanafskærmning. En altanafskærmning forsyner ikke kun din altan, men giver samtidig et flottere udseende til altanen.

Med en altanafskærmning fra Allcovers er det slut med nysgerrige naboer og fremmede mennesker. Produktet fra Allcovers gør, at du nu kan få den privathed, du altid har drømt om. En altanafskærmning hjælper dig også med at give dig læ for vinden, de dage, hvor vinden blæser lidt mere, end den plejer. En investering i en altanafskærmning er således ikke blot et nyt sejl til at pynte på dit altan. Den har derfor flere funktioner end blot at skabe læ og ro på altanen – den giver også et visuelt løft.

Andre services

Solsejl & overdækninger

Loft- & dekorationssejl

Altansejl

Læsejl

Udfyld formular

Udfyld oplysningerne nedenfor, eller giv os et kald på 26 97 77 66