Loft- & dekorationssejl

En mulighed for at skabe et unikt udtryk.
Vil du gerne skjule f.eks. de gamle rør og elinstallationer så er sejldug et flot og anderledes materiale at bruge.

Se noget af vores arbejde

Galleri

Sejldug er ligeledes ideelt til at sænke loftet eller til at bryde lyset fra lysstofrør eller halogenspots. Loftsejl behøver ikke at have en praktisk funktion – et utal af smukke farver i spilerdug kan skabe en anderledes og kunstnerisk stemning.
Kontak os og få et tilbud

Send en forespørgsel

Loft- & dekorationssejl priseksempel

Hvad vil det koste?

400 - 600 kr/m2 Alle priser er inkl. moms.
  • Vi tilbyder ligeledes opmåling og montering mod merpris. Alle projekter er velkommen, så kontakt os endelig
Se herunder hvad nogle af vores kunder siger om Allcovers

Det siger kunderne

udtalelser
"Har nu handlet 2 gange hos Allcovers inden for 2 år sidst her i juli mdr og har fået en super hurtig og korrekt cover til mine altaner. Helt igennem en perfekt og sober firma"
Lene D
"Allcovers får vores bedste anbefalinger.
De har lavet en specialopgave for os, hvor alle detaljer passede 100% ved montering - flot arbejde. Hurtigt og kundevenlig service"
Jack H

Loft- & dekorationssejl 

Vi hos Allcovers tilbyder dig et loftsejl, som matcher dine ønsker og forventninger. Hos Allcovers kan du være sikker på, at du bliver hørt, og dine drømme og ønsker implementeres i hvert enkelt design. Gennem vores dekorationssejl og loftsejl giver vi dig muligheden for at skabe et helt unikt og design præget udtryk, som ikke set før. Vores førsteprioritet er altid at levere et tilfredsstillende resultat samt kvalitet på højeste plan, så vores kunder til enhver tid er glade og tilfredse. 

Både loft og dekorationssejl er gode investeringer, hvis man ønsker at skabe en kunstnerisk stemning på et fortsat praktisk grundlag. Af samme årsag specialdesigner vi alle vores dekorationssejl og loftsejl for at skabe de bedste forudsætninger for det bedst mulige resultat. Hos Allcovers ønsker vi ikke at skabe halve løsninger. Tværtimod fokuserer vi altid på mulighederne og ikke begrænsningerne. Vi har gennem stor erfaring oplevet, at det er netop dette, som skaber forskellen. 

Mange erhvervsdrivende er trætte af overflødige rør og elinstallationer. De er ofte til stor irritation for øjet og skaber en meget robust og ubekvem atmosfære, der ikke er til fordel for nogle. Her er sejldug en ideel løsning, som er et flot og anderledes materiale at bruge. Det vil give en mere moderne og kunstnerisk stemning, som er til stor inspiration for medarbejdere såvel som gæster og lignende. 

 

 Loftsejl efter mål

I større lokaler kan akustikken og højden i rummet være med til at skabe en ubalance, der både forværrer lysindtrængen og lyden. Her er loftsejl optimale at implementere for at sænke loftet og eller til at bryde lyset i lokalerne. Afhængig af den pågældende situation vil der være løsninger, som er bedre end andre. Vi hos Allcovers tilbyder altid vores professionelle mening omkring projektet, hvor der er tanke på de mest funktionelle løsninger på baggrund af de opstillede krav og ønsker. Gennem et velfungerende samarbejde vil der blive skabt netop den løsning, som passer til det pågældende miljø og lokale. 

Der behøver dog ikke være nogle praktiske funktioner i valget af loftsejl. Mange vælger et flot loftsejl som et dekorative tiltag. Det skaber en anderledes og kunstnerisk stemning gennem et utal af forskellige farver og designs. 

 

 Dekorationssejl efter dine ønsker

Design og indretning omfatter mere end blot første tanke. Vi hos Allcovers tilbyder dig dekorationssejl, som skaber dynamik og en unik stemning i dine lokaler. Her vil der være muligheden for at vælge mellem et utal af flotte farver i spilerdug, som sætter rammerne for den nye og moderne indretning.

I store bygninger med højt til loftet og flere etager kan det være svært, næsten umuligt, at få skabt flot design. Dekorationssejl er løsningen, som ikke vil optage unødig plads eller skabe andre udfordringer for den daglige gang. Tværtimod vil det være et moderne alternativ til den øvrige indretning, som med sikkerhed vil være til stor inspiration for besøgende.

Vi tilbyder til enhver tid opmåling og montering mod merpris. Alle projekter er velkomne hos os, og vi tager gerne imod en udfordring, så kontakt os endelig.

Se også vores udvalg af Altansejl, læsejlsolsejl og overdækninger eller læs mere om altanafskærmning.

Andre services

Solsejl & overdækninger

Loft- & dekorationssejl

Altansejl

Læsejl

Udfyld formular

Udfyld oplysningerne nedenfor, eller giv os et kald på 26 97 77 66