Solsejl & overdækninger

Solsejl / overdækninger bliver specialsyet efter mål og
fremstilles typisk i 360 grams vandtæt sejldug eller 360 grams markisedug.

Se noget af vores arbejde

Galleri

Materialet på vores solsejl er strækstabilt og kan derfor spændes meget flot op. Sejlene kan enten være fastmonteret eller køres ind og ud på et wiresystem. Alle hjørner har kraftige forstærkninger og rustfrie stålringe. Sejlet kan konstrueres i stort set alle former og faconer og er dimensioneret, så solsejlet kan side ud det meste af året. Vi tilbyder en fuld løsning med montering af alle dele.

Kontakt os og få et tilbud

Send forespørgsel

Info om solsejl

Alle solsejl fra Allcovers er speciallavet efter mål og produceret på eget sejlloft i Danmark.

Vi er uddannede sejlmagere med mange års erfaring og bruger kun ægte sejldug med ekstra forstærkninger, så solsejlene kan holde til det danske vejr.
Vi laver alt fra den første projektering til den afsluttende opspænding, hvor vores solsejl, fordi de er i ægte sejldug, er strækstabile og kan spændes stramt og flot op.

Alle vores solsejl er vandtætte og vi monterer kun i rustfrie stålringe. Derudover tilbyder vi selvfølgelig solsejl på mål.

Solsejl priseksempel

Hvad vil det koste?

Fra 550 kr/m2 Hertil kommer udgifter til evt. hardware
  • Vi tilbyder ligeledes opmåling og montering mod merpris. Alle projekter er velkommen, så kontakt os endelig

Se herunder, hvad nogle af vores kunder siger om Allcovers

Det siger kunderne

udtalelser
"Allcovers får vores bedste anbefalinger.
De har lavet en specialopgave for os, hvor alle detaljer passede 100% ved montering - flot arbejde. Hurtigt og kundevenlig service"
Jack H

Solsejl & overdækninger 

Hos Allcovers gør vi altid en stor ære ud af at fremstille solsejl og overdækninger, der stemmer overens med dine forventninger og drømme. Vi ønsker at skabe netop de udeområder, som du har i tankerne, og vi kender den perfekte opskrift på det. Det vigtigste element, der skal til for et  flot resultat af solsejl & overdækninger, er et godt og velfungerende samarbejde.

Både overdækninger og solsejl er gode investeringer, hvis man ønsker at få skabt bedre muligheder for anvendelse af ens udearealer. I vores arbejde og opsætning af solsejl, hvad end det er på terrasse eller andetsteds, fokuserer vi altid på mulighederne. Med begrænsninger og halve løsninger kommer man ikke langt og slet ikke i mål med det, som man har haft i tankerne. Derfor specialdesigner vi alle vores overdækninger og tilbyder solsejl på mål. 

Overdækning handler om andet end blot at få monteret et sejl. For at få fuld tilfredshed med dit solsejl er det vigtigt, at der er anvendt de rigtige materialer, som spændes flot op. Det skal både være praktisk, men det giver på samme tid ny dimension til haven. Dit nye solsejl til haven, terrassen eller i andre udeområder vil med sikkerhed blive anvendt i stor stil, da det danske vejr til tider sætter sig på tværs. Dette skal imidlertid ikke længere stå i vejen for dig. 

 

Solsejl på mål

Vi hos Allcovers gør til enhver tid og lejlighed en stor ære ud af at kunne tilbyde kvalitet i højsæde af alle vores produkter altansejl, loftsejl, læsejl, solsejl og overdækninger. Derfor går vi heller ikke på kompromis med vores materialevalg. Alle vores overdækninger og solsejl er fremstillet i et utrolig stærktstabilt og slidsikkert 360 grams vandtæt sejldug eller 360 grams markisedug. Vi har gennem mange års erfaring fundet ud af, at disse materialer lever op til vores kunders forventninger samt vores egne.  Vi tilbyder derfor solsejl og andre produkter, som er produceret med høj kvalitet. 

Specialdesignet overdækninger

Allcovers specialdesigner alle solsejl og overdækninger, da vi ved, at vores kunder har forskellige forestillinger og ønsker til, hvordan deres sejl skal se ud. Derfor er det også muligt at få designet stort set alle former og faconer. Det vil sige at firkantet solsejl, retvinklet solsejl og meget andet kan blive til virkelig i dine udendørs områder.

Ligegyldigt form og facon, så er alle vores solsejl dimensioneret, således at det kan tåle alt vejr. Som tidligere nævnt ved vi, at der er vigtigt for vores kunder, at de ikke føler sig begrænset til at nyde en dag udendørs. Et solsejl fra os er med til at give kunderne denne mulighed. 

 

Solsejl på wire

I forlængelse af at et solsejl gør det muligt at opholde sig udenfor i det blæsende Danmark, ligeledes kan man tilvælge alternative overdækninger til dette. Til de solrige dage kan man have brug for både skygge, men vil måske også gerne nyde nogle af solens stråler. Derfor tilbyder vi solsejl på wire. 

Få dit solsejl fastmonteret

Alle vores solsejl kan fastmonteres, men det er også muligt at få monteret det på et wiresystem. På denne måde vil man i endnu højere grad kunne anvende sin overdækning hele året. Strækstabiliteten og det flotte udstrakte sejl vil være det samme, hvad end man vælger det ene eller det andet. Alle hjørner har nemlig kraftige forstærkning og rustfrie stålringe, som er med til at øge holdbarheden, og det altid flotte udtryk. Vi hos Allcovers.dk tilbyder altid fuld montering af alle delene, hvad end der er tale om opsætning af firkantet solsejl, solsejl til terrassen eller andre monteringer. 

Se også vores udvalg af altansejl. 

Andre services

Solsejl & overdækninger

Loft- & dekorationssejl

Altansejl

Læsejl

Udfyld formular

Udfyld oplysningerne nedenfor, eller giv os et kald på 26 97 77 66

VIP only

sign in to enjoy our premium stuff