Altansejl

Både for privatpersoner og foreninger
Specialsyet altansejl fremstillet i 360 grams markisedug. Dugen er smudsafvisende og holder farven i mange år. Nemt at opmåle og montere.

Rundt i kanten på altansejlet syes et stærkt vævet bånd i samme farve som dugen, samt forstærkninger i hver ende. Et kraftigt spænde med gjordstrop syes fast i hvert hjørne – dette sikrer en stram og holdbar fastgørelse af sejlet (ingen metalringe og plastikstrips).

Se også vores solsejl.

Har du oplevet problemer ved bestilling, så kontakt All Covers på: +45 2697 7766
Beregn pris Bestil Farver
Hvidt Altansejl Sat Op På Tremmealtan Er Perfekt Til At Give Lidt Privatliv Og Til At Skærme For Vinden

Farver

All Covers logo
All covers udvalgte farver på markisedug til altan og læsejl:

Fandt du ikke den farve du søger, så kontakt os

 

Altansejl – Læ & privatliv

Der er intet bedre end at kunne nyde hinandens selskab ude i det danske vejr, som i ny og næ viser sine gode sider. Hvis man derimod bor i et større lejlighedskompleks eller andelsbolig, så kan man opleve ønsket om mere privatliv. Afhængig af størrelse og form på ens altan, så vil der være muligheden for at få skabt sig en hyggelig altan med mere privatliv og ligeledes mere læ. Alt dette opnår du med et altansejl specialdesignet her hos Allcovers.dk. Vi skaber i samarbejde med dig et flot resultat, der falder i din smag og skaber væsentlige fordele i din hverdag.

Ved investeringen i et nyt altansejl til dit hjem skaber du muligheden for at kunne drage mest mulig nytte af dit udendørs område. I givne tilfælde kan ens altan være til stor offentlig skue. I andre tilfælde er ens altan placeret således, at kulden og vinden bider helt ind til knoglerne, og man igen fravælger at udnytte den ekstra plads udendørs. Her hos os lægger vi stor ære i at kunne tilbyde dig det resultat, som du har i tankerne. Vi er åbne for et gensidig samarbejde, hvor vi gennem dine visioner og vores professionalisme kan skabe det bedst mulige resultat.

Kvalitet og professionalisme

Kvalitet associerer vi med et flot og holdbart resultat. Derfor går vi langt fra på kompromis med vores materialer og monteringen. Alle vores løsninger inden for altansejl er specialdesignet efter nøjagtige opmåling i den givne opgave. Materialet, som vi anvender, er 360 grams markisedug. Gennem flere års erfaring har vi oplevet, at det er netop dette materiale, som kan levere den slidsikkerhed og strækstabilitet, som vi ønsker at tilbyde vores kunder. Markisedugen er endvidere smuds- og vandafvisende, så dugen bibeholder sin flotte overflade mange år frem.

Vi ved, at vores kunder har forskellige forestillinger og ønsker til deres altansejl. Ligeledes i forbindelse med monteringen og det visuelle udtryk har vi fundet en optimal løsning. Langs kanten på altansejlet syes et stærkt vævet bånd. Dette bånd vil være af den samme farve som selve dugen samt forstrækningerne i hver af enderne. Endvidere for at fastholde et udstrakt resultat og den stram overflade monteres vores altansejl med et kraftig spænde med gjordstrop, der fastsættes i hvert hjørne. Alt dette vil kunne skabe det resultat, som vi ved, vores kunder har i tankerne.

Privatpersoner og foreninger

Vi hos Allcovers.dk tilbyder et bredt af spekt af forskellige overdækninger og sejl. Vi lader os ikke begrænse. Tværtimod ser vi muligheder i stedet for begrænsninger og går åbensindet ind i nye opgaver. Uanset form eller facon, så er vores altansejl en mulighed.

I denne forlængelse er vi åbne for samarbejde med privatpersoner såvel som foreninger. Ingen skal føle sig begrænset til at nyde den friske luft og en dag udendørs. Der er derfor ingen opgave, som er for lille eller stor til os. Vi leverer til hver en tid kvalitet i højsæde og et 100% tilfredsstillende resultat.

Farver

Alt efter hvilken stil og hvilke præferencer, som man måtte have, så tilbyder vi hos Allcovers et udvalg af forskellige farver på markisedugen. Farverne kan anvendes til altansejl såvel som læsejl.