Læsejl

I samarbejde med dig designer vi et læsejl og finder den bedste fastgørelsesløsning, All Covers udfører naturligvis hele monteringsopgaven med beslag og evt. støbning af stolper hvis det ønskes.
Læsejl fremstilles i enten 360 gr markisedug eller sejldug. Læsejlet fremstilles med syet kantbånd og forstærkninger.
Vi bruger rustfri stålringe eller kraftige spænder med gjordstrop i hjørnerne.
På billederne kan du se nogle af de læsejl vi har lavet, og der vises også nogle fastgørelsesmuligheder.
Dugen er smudsafvisende og holder sin farve i mange år.

Pris på læsejl:
500-550,- kr/m2
Alle priser er inkl. moms.

Vi tilbyder ligeledes opmåling og montering mod merpris.
Alle projekter er velkommen, så kontakt os endelig.

Se vores tilbud på altansejl

Farver Send Forespørgelse
Læsejl | Allcovers.dk

Farver

All Covers logo
All covers udvalgte farver på markisedug til altan og læsejl:

Fandt du ikke den farve du søger, så kontakt os

Nyd udendørslivet med et læsejl

Et læsejl er ikke bare et læsejl. Det er vi 110 % bevidste omkring hos All Covers. Gennem en længere årrække har vi specialiseret os i at designe, fremstille samt opsætte specialsyede overdækninger og afskærmninger, herunder naturligvis læsejl til terrassen eller andre udendørs miljøer.

Specialdesignet håndværk til dit uderum

Hos All Covers har vi en mangeårig baggrund i produktionen af sejldugs- og markisemateriale, hvilket betyder, at vi kan vores håndværk til fingerspidserne. Et særligt kendetegn ved vores forretning er kvaliteten. Intet er overladt til tilfældighederne, da vi ikke går på kompromis med noget som helst.

Som en del af den indledende proces afstemmer vi i samarbejde med hinanden dine krav og præferencer til det kommende læsejl. Først og fremmest er det vigtigt at vide, hvor sejlet skal ophænges og i hvilken farve samt størrelsesorden, det skal produceres i. Når du skal medtænke dine behov, skal du også have med i overvejelserne, hvor højt eller lavt læsejlet skal være. Et højt læsejl giver bedre afskærmning mod vindens pusten og et langt mindre synligt privatliv, så nysgerrige blikke undgås. Er du mere til et lavere læsejl, kan du selvsagt bedre nyde udsigten, mens du derimod giver et større indblik i privatsfæren.

Når alle valg er taget, kan produktionen gå i gang. I produktionen af alle læsejl er der lagt et særligt fokus på komforten ved brugen af strækbare, slidstærke samt vandtætte materialer. Samtlige af vores produkter er udført i enten 360 grams sejldug eller 360 grams markisedug, ligesom de alle er dimensioneret med kraftige forstærkninger, rustfrie stålringe eller kraftige spænder med gjordstrop i hjørnerne.

Sol, regn, vind og læsejl

Læsejl fra All Covers giver dig dermed en alletiders beskyttelse mod vejr og vind. Så når det danske vejr ikke viser sig fra sin bedste side, kan du nemt skabe læ, skærme af og endda lave en decideret overdækning til eksempelvis terrassen. Sammen med dine nærmeste kan du her sidde og nyde årstidernes foranderlige skiften i første parket – fra det tidlige forår til sensommeren går på hæld.

Det ligger selvfølgelig også til højrebenet at opsætte læsejl, når de lune dage er i overtal. I takt med at sommeraftenerne bliver varmere og varmere, inviterer vejret mere og mere på grillhygge. I den forbindelse er læsejl selvfølgelig også velegnede, da det sommetider kan være svært at holde liv i grillen, hvilket går ud over de sultne maver. Vil du imødekomme dette, kan du med succes vælge at placere din grill ved læsejlet – men vær’ dog ekstra opmærksom på afstanden imellem grillen og læsejlen. Eventuelle grill gnister skal nemlig nødig for tæt på.

Læsejl til haven og sommerhuset

Livsnydere og haveentusiaster kan med garanti alle nikke genkendende til, at et læsejl kan anvendes alle steder: på terrassen hjemme i haven eller i sommerhuset. All Covers mange forskellige valgmuligheder i forhold til farver, størrelser og faconer vil uden tvivl klæde ethvert udendørsmiljø.

Opsætter du læsejlet rundt omkring terrassen, vil sejlet ikke alene bidrage til læ, men afgiver samtidig massevis af varme. For når solen skinner, er det tydeligt at mærke solens lune stråler, hvilket gør det ekstra behageligt at sidde udendørs, nyde samværet med hinanden og slappe af i naturlige omgivelser.