Solsejl & overdækninger

Solsejl / overdækning bliver specialsyet efter mål og fremstilles typisk i 360 grams vandtæt sejldug eller 360 grams markisedug. Materialet er strækstabilt og kan derfor spændes meget flot op. Sejlene kan enten være fastmonteret eller køres ind og ud på et wiresystem. Alle hjørner har kraftige forstærkninger og rustfrie stålringe. Sejlet kan konstrueres i stort set alle former og faconer og er dimensioneret så det tåler al slags vejr. Vi tilbyder en fuld løsning med montering af alle dele.

Pris på solsejl:
450-550,- kr/m2
Alle priser er inkl. moms.

Vi tilbyder ligeledes opmåling og montering mod merpris.
Alle projekter er velkommen, så kontakt os endelig.

Se vores tilbud på Læsejl

Send forespørgsel
Solsejl

Solsejl & overdækninger

Hos Allcovers gør vi altid en stor ære ud af at fremstille solsejl og overdækninger, der stemmer overens med dine forventninger og drømme. Vi ønsker at skabe netop de udeområder, som du har i tankerne, og vi kender den perfekte opskrift på det. Det vigtigste element, der skal til for et flot resultat, er et godt og velfungerende samarbejde.

Både overdækninger og solsejl er gode investeringer, hvis man ønsker at få skabt bedre muligheder for anvendelse af ens udearealer. I vores arbejde fokuserer vi altid på mulighederne. Med begrænsninger og halve løsninger kommer man ikke langt og slet ikke i mål med det, som man har haft i tankerne. Derfor specialdesigner vi alle vores overdækninger.

Overdækning handler om andet end blot at få monteret et sejl. For at få fuld tilfredshed er det vigtigt, at der er anvendt de rigtige materialer, som spændes flot op. Det skal både være praktisk, men det giver på samme tid ny dimension til haven. Dit nye solsejl til haven, terrassen eller i andre udeområder vil med sikkerhed blive anvendt i stor stil, da det danske vejr til tider sætter sig på tværs. Dette skal imidlertid ikke længere stå i vejen for dig.

Solsejl efter mål

Vi hos All covers gør til enhver tid og lejlighed en stor ære ud af at kunne tilbyde kvalitet i højsæde. Derfor går vi heller ikke på kompromis med vores materialevalg. Alle vores overdækninger og solsejl er fremstillet i et utrolig stærktstabilt og slidsikkert 360 grams vandtæt sejldug eller 360 grams markisedug. Vi har gennem mange års erfaring fundet ud af, at disse materialer lever op til vores kunders forventninger samt vores egne.

All covers specialdesigner alle solsejl og overdækninger, da vi ved, at vores kunder har forskellige forestillinger og ønsker til, hvordan deres sejl skal se ud. Derfor er det også muligt at få designet stort set alle former og faconer. Det vil sige at firkantet solsejl, retvinklet solsejl og meget andet kan blive til virkelig i dine udendørs områder.

Ligegyldigt form og facon, så er alle vores solsejl dimensioneret, således at det kan tåle alt vejr. Som tidligere nævnt ved vi, at der er vigtigt for vores kunder, at de ikke føler sig begrænset til at nyde en dag udendørs.

Solsejl på wire

I forlængelse af at et solsejl gør det muligt at opholde sig udenfor i det blæsende Danmark, ligeledes kan man tilvælge alternativer til dette. Til de solrige dage kan man have brug for både skygge, men vil måske også gerne nyde nogle af solens stråler. Derfor tilbyder vi solsejl på wire.

Alle vores solsejl kan fastmonteres, men det er også muligt at få monteret det på et wiresystem. På denne måde vil man i endnu højere grad kunne anvende sin overdækning hele året. Strækstabiliteten og det flotte udstrakte sejl vil være det samme, hvad end man vælger det ene eller det andet. Alle hjørner har nemlig kraftige forstærkning og rustfrie stålringe, som er med til at øge holdbarheden, og det altid flotte udtryk. Vi hos Allcovers.dk tilbyder altid fuld montering af alle delene, hvad end der er tale om opsætning af firkantet solsejl, solsejl til terrassen eller andre monteringer.